Training

Invision Europe is er zich terdege bewust van hoe belangrijk en essentieel het opleiden en trainen van onze klanten is. Dit is wellicht het belangrijkste marketingtool dat we in kunnen zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat als je niet weet wát je verkoopt, je het ook niet aanbiedt. Daarom organiseert Invision Europe regelmatig commerciële en technische trainingen voor de verschillende merken die wij representeren. Ook kunnen wij op aanvraag een training organiseren wanneer daar bij de klant behoefte aan bestaat.

Naast de trainingsactiviteiten die wij in de Benelux aanbieden, geven wij onze klanten ook toegang tot het uitgebreide trainingsprogramma van onze moedermaatschappij in het Verenigd Koninkrijk; Invision UK. Deze trainingen worden in het Engels gegeven en zijn zowel van theoretische als praktische aard. Leren en weten wat onze producten allemaal te bieden hebben is één, maar om ze werkend te krijgen zodat al het potentieel optimaal gebruikt wordt is een tweede. Er bestaat een trainingsprogramma voor o.a. RTI programmeren, Luxul netwerk installatie, LILIN camerabeveiliging en Wyrestorm HD video distributie.

Klik hier voor het volledige trainingsschema van de Invision UK academie. Wilt u zich registreren voor een training in het VK? Neem dat eerst even contact op met training@invisioneu.com zodat we dit op een goede manier kunnen begeleiden.