Indrukwekkende nieuwe matrixen van WyreStrom

Indrukwekkende nieuwe matrixen van WyreStrom

WyreStorm, de toonaangevende fabrikant op het gebied van AV-distributie, kondigt met trots een nieuw assortiment matrix switchers aan, specifiek afgestemd op de toenemende eisen van 4K-content & HDR.

Gedeelde functies van al de drie modellen zijn dat ze zowel 2160p HDR als 8-bits beeld verwerken op 60Hz 4: 4: 4 en allemaal maar een 1U hoog chassis hebben. Ze zijn verkrijgbaar in drie modellen; 4x8, 6x6 en 8x8, waarbij je met de 8x8 maximaal 8 zones onafhankelijk van beeld en geluid kunt voorzien. Deze beschikken ook over gespiegelde HDMI-uitgangen om tot 4 extra schermen aan te sluiten (bij de 6x6 en de 8x8), audio-breakout voor elke HDBaseT-zone en audio-matrix via SPDIF Toslink outputs. De MXV-matrixen zijn eenvoudig te installeren en de "lite"-compressietechnologie van WyreStorm ervoor zorgen dat de nieuwste formaten worden ondersteund.

Om de range compleet te maken hebben ze ook een zeer competitief geprijsde kit van een 4x4 matrix met 4 ontvangers samengesteld. Ook deze kit heeft een audio matrix via 4 analoge of digitale SPDIF outputs.

 

Voor meer informatie hierover bel of mail met Invision Europe: +31 (0)495 84 32 84 of sales@invisioneu.com