Invision Europe voegt waarde toe

Invision Europe voegt waarde toe…Wat betekent dat nu precies? Invision Europe kan putten uit een ongelofelijke hoeveelheid middelen en ervaring in de Domotica industrie via het moederbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast hebben de mensen binnen Invision Europe tientallen jaar ervaring in de CI industrie. Hierdoor begeven we ons in de unieke positie de goede ervaringen, waar u als klant van profiteert, toe te passen in de Benelux.

TOEGANG TOT A-MERKEN

De eerste prioriteit van Invision Europe is het aanbieden van een top lijn van merken en producten gericht op de professionele installateur en AV dealer. Bij Invision Europe werken we eraan om onze klanten een zo’n compleet mogelijk productenpakket aan te bieden die alle categorieën binnen de Domotica afdekken, het zogenaamde “One-stop-shop” aanbod. Op deze manier zijn onze klanten in staat om bij ons te vinden wat er nodig is om alle dromen van de eindgebruiker te realiseren.

Invision EU Brands

GROTE VOORRADEN, SNELLE LEVERING

Veel van de merken die Invision Europe in de Benelux representeert worden ook door de moedermaatschappij in het Verenigd Koninkrijk gedistribueerd. Dit heeft als voordeel dat er al een grote hoeveelheid van deze producten op voorraad staat in het VK. De klanten van Invision Europe hebben hier direct toegang tot. Nee verkopen is vanaf nu geschiedenis! En besteld u vóór 18:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd en binnen 48 uur geleverd.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Invision Europe heeft een ervaren technische support afdeling die u helpt bij uw dagelijkse technische vragen en ondersteuning. Ons technisch support team heeft vele jaren ervaring in de industrie en met alle merken die wij vertegenwoordigen. Het team is te bereiken op werkdagen tot 18:00 uur ’s avonds. Ook bieden wij de service onze klanten te helpen bij bijvoorbeeld het ontwerpen of adviseren van een systeem. Zelfs het ingewikkeldste project wordt nu voor u toegankelijk!

TRAINING

Invision Europe is er zich terdege bewust van hoe belangrijk en essentieel het opleiden en trainen van onze klanten is. Dit is wellicht het belangrijkste marketingtool dat we in kunnen zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat als je niet weet wát je verkoopt, je het ook niet aanbiedt. Daarom organiseert Invision Europe regelmatig commerciële en technische trainingen voor de verschillende merken die wij representeren. Ook kunnen wij op aanvraag een training organiseren wanneer daar bij de klant behoefte aan bestaat. Informeer naar de volgende training via training@invisioneu.com

MARKETING ACTIVITEITEN

Omdat Invision Europe kan putten uit de enorme hoeveelheid ervaring en al reeds bestaande marketing materialen en activiteiten van de moedermaatschappij in het Verenigd Koninkrijk, kan het zeer gericht en effectief marketing activiteiten en materialen initiëren. Hiervan profiteert de Invision Europe klant. Enkele voorbeelden zijn:

  • Uitgebreide prijslijst met achtergrondinformatie over de merken
  • Zeer regelmatige Nederlands – en Franstalige nieuwsbrieven
  • Speciaal voor de installateur en dealer samengestelde Product guides
  • Pro-actief klantenbezoek om deze op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen
  • Zeer regelmatige en spectaculaire aanbiedingen
  • Deelnemen aan beurzen

En op aanvraag bieden we zelfs aan om onze klanten te ondersteunen met gepersonaliseerde marketing materialen. Neem hiervoor contact op met sales@invisioneu.com