WYRESTORM


De constante zoektocht naar perfectie

*ALLEEN in Nederland gedistribueerd

Wyrestorm is een award winnende fabrikant gepassioneerd toegewijd aan de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogstaande HD distributie en controle oplossingen opererend in de absolute voorhoede van de digitale technologie.

Met meer dan 70 ontwikkelaars en 165 productiemedewerkers in productiefaciliteiten in Europa en China is Wyrestorm één van de weinige HD video distributie fabrikanten die al hun producten in eigen beheer ontwikkelen en produceren. Wyrestorm is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van innovatieve AV distributieoplossingen voor residentiële en commerciële toepassingen. De product ontwikkelingsstrategie van Wyrestorm richt zich op vier gebieden: HDMI, HDBaseT, HD over IP en AV control – ieder met zijn eigen unieke voordelen. Deze gespecialiseerde benadering van Wyrestorm laat het toe om te voorzien in een volledig geïntegreerde oplossing met de juiste technologie voor iedere doelgroep.

De alles omvattende filosofie die kleur geeft aan alles wat Wyrestorm doet is: “de constante zoektocht naar perfectie”. Ze wijden al hun energie en middelen aan het creëren van innovatieve producten en diensten die de installateur in staat stelt de klanten een superieure entertainmentervaring te geven, en dat ze dat sneller en efficiënter kunnen zodat de tijd “on-site” geminimaliseerd wordt.

WyreStorm Producten:

HDBaseT
Matrixen

Extenders & Switchers

AV Over IP (Network HD)

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision