Screen Innovations


Screen Innovations, de “Sky is NOT the limit”

“The sky is not the limit” voor Screen Innovations. Screen Innovations heeft als enige fabrikant van projectieschermen een scherm in het International Space Station. In 2015 werd er in opdracht van NASA de ISS ViewScreen ontwikkeld en gelanceerd, letterlijk. In een markt die lijkt stil te staan lukt het Screen Innovations steeds weer de wereld te verbazen met nieuwe ontwikkelingen op scherm gebied. Hun doel is het creëren van de beste, meest unieke en innovatieve kijkerservaring.

Screen Innovations is in 2003 begonnen met de intentie om het landschap van projectieschermen te veranderen. Ze willen simpelweg dat iedereen eigenaar kan zijn van een perfecte projectie ervaring, onafhankelijk van de kamer waar het in moet of het budget dat men heeft. Dit heeft over de jaren heen geresulteerd in een breed assortiment van innovatieve projectieschermen. Van schermen zonder rand (Zero Edge) naar schermen met uitzonderlijk hoge contrastwaarde (Black Diamond) tot schermen die lijken te zweven in een ruimte (Zero-G). En mocht het juiste scherm er toch nog niet bij zitten, dan maken ze gewoon uw scherm helemaal op maat.

Hun laatste ontwikkeling, de Solo, onderschrijft deze filosofie. Dit draad- en randloos gemotoriseerd scherm in een cassette van maar 8cm hoeft maar eens per jaar opgeladen te worden! Dit scherm kan door deze eigenschappen dus werkelijk overal geplaatst worden. Als dat geen innovatie is!


Screen Innovations Producten:

ZERO-G

SOLO PRO

TRANSFORMER/h5>

ZERO EDGE PRO

MOTORIZED

FIXED

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision