RTI


Alles onder controle

*ALLEEN in Nederland gedistribueerd

Remote Technologies Incorporated (RTI) is de leidende fabrikant van Controle- en Multi-room Audio oplossingen en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van gebruiksvriendelijke apparaten en controle oplossingen voor professioneel geïnstalleerde elektronische systemen. RTI is gespecialiseerd in het besturen en automatiseren van audio, video en “omgevingsbesturingssystemen” zoals verlichting en HVAC (Heating, Ventilation en AirConditioning).

RTI biedt modulaire, schaalbare en volledig personaliseerbare oplossingen voor residentiële en commerciële toepassingen, de producten van RTI zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoefte van de professionele elektrotechnische installateur maar biedt tegelijk een gebruiksvriendelijke, eenvoudig te bedienen
en volledig te personaliseren “userinterface” voor de eindgebruiker die tevens te gebruiken zijn op iOS en Android apparaten. Het brede aanbod van award-winnende afstandsbedieningen, “in-wall” bedieningspanelen, centrale processors, audio distributie systemen en accessoires worden wereldwijd verkocht via een professioneel netwerk van distributeurs en dealers. Invision Europe distribueert de RTI producten exclusief in Nederland en biedt daarnaast toegevoegde waarde op het gebied van marketing en sales, logistiek en technische support.

RTI heeft ook een zeer uitgebreid partnerprogramma die u toegang geeft tot een enorme database aan “drivers” om apparaten en systemen van 3de partijen moeiteloos te integreren. Enkele voorbeelden:

  • Automatisering:KNX / Clipsal / Vimar / Somfy / Nest
  • Streaming Audio:Sonos / Denon Heos / Autonomic / Audiocontrol
  • Audio systemen: B&O / Bose / Linn / Meridian / Arcam
  • AVR: Denon / Marantz / Onkyo / Integra / Anthem
  • Verlichting:Lutron / Philips Hue / Vantage / Helvar / Rako
  • Video distributie:WyreStorm / Atlona / Gefen / Just Add Power
  • Klik hier voor een volledige lijst van RTI integratiepartners

RTI Producten:

AFSTANDS -BEDIENINGEN

IN WALL BEDIENINGSPANELEN

CONTROL PROCESSORS

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision