ICE Cable


Kabels. Op de juiste manier.

Veiliger en beter presterende kabel die makkelijk installeert. ICE Cable heeft elk aspect van de kabel onder de loop genomen om u tijd te besparen, de prestaties te verbeteren en de veiligheid te verhogen. Met ICE Cable ervaart u een makkelijkere en probleemloze installatie.

Alles wat ICE Cable maakt is volgens de volledige specificatie. Dit betekent dat uw Cat 5e kabel alle koper heeft die het zou moeten hebben om de prestaties te halen die de elektronica vandaag de dag nodig heeft optimaal te kunnen presteren. Dit is zeldzaam in de huidige markt, maar hun strikte naleving van normen en specificaties resulteert in kabels die veiliger zijn en beter presteren dan de concurrentie.

Ook is ICE Cable erin geslaagd het grootste probleem van kabel op te lossen; de doos waar het in zit! Het geheim zit hem in het combineren van de BMP-doos (Big Mouth Payout) met “Reelex Coiling”-oproltechnologie. Deze kombinatie zorgt voor de beste trekervaring die er in de markt beschikbaar is voor installateurs. De doos zelf heeft een gat met een enorme 4″ uitsnede en is gebouwd als een tank met 24kg zeer sterk karton dat niet kan scheuren. Aan de binnenkant van de doos zorgen de Reelex II-spoelen ervoor dat de kabel niet in de war raakt en dat zorgt weer voor een probleemloze installatie. Daarnaast is de doos ook nog eens waterbestendig en kan het met gemak een regenbui doorstaan. Probeer het eens uit en je zult nooit teruggaan naar een andere kabel!

ICE Cable heeft een zeer uitgebreide protfolio van kabels en connectoren voor iedere denkbare toepasing. Van UTP kabel tot speaker kabel en van HDBaseT gecertificeerde kabel tot Lutron en Crestron systeem kabel. Alle kabels van ICE Cable hebben de nodige en juiste veiligheidscertificaten en er zijn ook kabels beschikbaar in Low Smoke en Zero Halogen uitvoering.

ICE CABLE Producten:

NETWERK KABEL

LUIDSPREKER KABEL

HDMI KABEL

GEREEDSCHAP

CONNECTOREN

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision