Domotz


IT-netwerken onderhouden op afstand

Ook wel eens naar een klant gemoeten voor een netwerkprobleem om vervolgens met een simpele reset van het betreffende apparaat het probleem op te lossen?
Met het remote management- en monitoringssysteem van Domotz behoord dat nu tot het verleden!

Naast het besparen van veel tijd geeft Domotz de professionele installateur de mogelijkheid zijn serviceniveau naar nieuwe hoogtes te brengen. Zo kun je proactief reageren op onverwachte gebeurtenissen in het netwerk door gebruik te maken van de notificaties die het Domotz systeem je kan geven in geval van netwerkproblemen. Het probleem is opgelost voordat de klant het in de gaten heeft, dat is pas service!

Domotz maakt gebruik van de beroemde “Fing” App technologie om het netwerk snel, eenvoudig en zeer gedetailleerd in kaart te brengen. Vervolgens is het dan mogelijk om bijvoorbeeld apparaten via een managed PoE switch op afstand te resetten en webbrowsers van apparaten in het netwerk te benaderen om snel instellingen aan te passen. Andere functionaliteit omvat onder andere: monitoring, notificaties, toegang en beheren op afstand, diagnostiek en Zigbee, SNMP/PoE netwerktoewijzing.


Domotz Producten:

Remote Management

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision