Autonomic


Jouw muziek…….overal

Autonomic Controls is de toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van gebruiksklare, hoge resolutie, multi-zone audio streaming oplossingen speciaal ontwikkeld voor de Domotica en AV installateur. Autonomic heeft de missie om de luisteraar altijd de beste entertainmentervaring te geven, inclusief hoge resolutie audio ondersteuning tot 24 bit/192KHz, waar in huis je ook bent. Zijn award winnende media servers en integraties met controle oplossingen zijn de industriestandaard voor het bedienen van en luisteren naar iTunes, Windows Media, Spotify, Last.fm, Rhapsody, TuneIn en vele andere streaming audio diensten.

Naast de ondersteuning van streaming diensten staat Autonomic in de “Custom Install” industrie ook bekend om de vele integraties die het heeft met controle oplossingen. Zo integreert Autonomic moeiteloos met onder andere RTI, Crestron, AMX, Control 4, URC, Elan en natuurlijk met iPad, iPhone en Android apparaten inclusief de volledige functionaliteit en intuïtieve gebruikerservaring.

Professionele Domotica en AV installateurs vinden met Autonomic dé oplossing waarbij de nieuwste en meeste gewilde digitale streaming diensten en hoge kwaliteit audio samenkomen!


AUTONOMIC Producten:

Versterkers

MIRAGE MEDIA SERVERS

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision