Aquavision


De Geëvolueerde Televisie

In 1997 heeft Aquavision de perceptie van de conventionele manier van TV kijken in huis voor altijd veranderd door de baanbrekende ontwikkeling van in-wall en waterbestendige televisies.

Aquavision heeft er altijd in geloofd dat een televisie een intrinsiek onderdeel moet zijn van het interieur van iedere woonkamer en iedere kamer waar een TV wenselijk is. Overal moet er van televisie genoten kunnen worden onafhankelijk van de omgevingsfactoren. Het vinden van de goede balans tussen elegantie en functionaliteit zijn een wezenlijk onderdeel bij het ontwikkelen en produceren van de wereldklasse, handgebouwde en hoge kwaliteit televisies voor iedere toepassing.

De productrange van Aquavision is over de laatste 2 decennia flink uitgebreid om zo hun mondiale afdruk te kunnen vergroten en omdat ze voortdurend bezig zijn hun innovatieve ontwerpen te verbeteren en hun marktleidende positie te verstevigen.

Al de producten van Aquavision zijn zo ontworpen om ze te allen tijde te kunnen updaten naar de laatste technologie. Aquavision gelooft dat luxe iets tijdloos is en niet iets is dat je weggooit. Dit is de reden dat ze al hun producten tot 15 jaar terug ondersteunen.

Afwerking + TV Onderdeel + Glas = Aquavision

1 – Afwerking

Classic

Frameless

Silhouette

2 – TV Onderdeel

Genesis | Nexus | Nexus+ | Pinnacle |
ConnecTV Active | Elite 4K

3 – Glas

Black

White

MirrorVision

MirrorVision+

Er is een range van accessoires beschikbaar om zo de ervaring van de klant nog verder te vergroten

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision