NIEUWS

Origin Acoustics introduceert de Valet-versterkers. Hiermee zijn ze de eerste fabrikant die de slimme technologie van Amazon’s Echo Dot gebruikt om een premium multi-zone audio versterker via voice control aan te sturen. Lees verder..

Zoals de naam Crystal 4 al doet vermoeden is dit de nieuwste 4K UHD HDR projector van het gerenommeerde merk SIM2.

Lees verder..

RTI, wereldleider in controle oplossingen, heeft hun nieuwe APEX programeer platform nu ook compatibel gemaakt met de producten van hun dochterbedrijf Pro Control.
Lees verder..

Ook wel eens naar een klant gemoeten voor een netwerk probleem om vervolgens met een simpele reset van het betreffende apparaat het probleem op te lossen? Lees verder..

“The sky is not the limit” voor Screen Innovations. Screen Innovations heeft als enige fabrikant van projectieschermen een scherm in het International Space Station. Lees verder..

Met de introductie van de Wyrestorm CAB-HOAC actieve optische HDMI kabel is het mogelijk om 4K UHD beeldmateriaal met HDR (High Dynamic Range) tot 30m afstand te distribueren zonder tussenkomst van andere “actieve” apparatuur. De optische technologie elimineert de beperking die conventionele koperen HDMI kabels hebben wat betreft afstand.
Lees verder..