NIEUWS

Robuuste en kostefficiënte Domotica

P5 is opgericht in 1996 en heeft dus al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van componenten voor domotica toepassingen. Bij P5 streven ze altijd naar innovatie en kwaliteit. Onder de merknaam FutureNow bieden ze DIN-rail modules aan zoals meerkanaals lichtschakelaars, lichtdimmers, gordijnaansturing en HVAC-regelmodules met bus- en Ethernet-connectiviteit. Lees verder..

DoorBird nu via Invision Europe

DoorBird, fabrikant van elegante en makkelijk te integreren video-intercom systemen, wordt vanaf augustus in de domotica-kanalen gedistribueerd door Invision Europe. De DoorBird systemen nemen een snelle vlucht in de markt, in Amerika zijn ze in de CE Pro merken top 100 zelfs gekwalificeerd als “bullet brand”. Lees verder..

RTI no nog krachtiger

Zoals u waarschijnlijk wel weet is de processor in een Domotica systeem het hart en een essentieel component om een Domotica systeem stabiel, soepel en snel te laten werken. RTI, als gerenommeerd Domotica fabrikant, weet dat natuurlijk als geen ander en heeft daarom hun processoren een flinke upgrade gegeven. Lees verder..

De ultieme inbouw oplossing, nu bij Invision Europe 

Invision Europe is blij aan te kunnen kondigen dat ze vanaf nu ook inbouwdozen van hoge kwaliteit voor de Origin Acoustics inbouwluidsprekers kunnen leveren. Het Zwitserse b-sound levert installatiedozen en inbouwsystem voor luidsprekers van wereldklasse. Lees verder..

Origin Acoustics introduceert de Valet-versterkers. Hiermee zijn ze de eerste fabrikant die de slimme technologie van Amazon’s Echo Dot gebruikt om een premium multi-zone audio versterker via voice control aan te sturen. Lees verder..

Zoals de naam Crystal 4 al doet vermoeden is dit de nieuwste 4K UHD HDR projector van het gerenommeerde merk SIM2.

Lees verder..