Nieuws

Invision Europe Nieuws – Maart 2018

De ultieme inbouw oplossing, nu bij Invision Europe 

Invision Europe is blij aan te kunnen kondigen dat ze vanaf nu ook inbouwdozen van hoge kwaliteit voor de Origin Acoustics inbouwluidsprekers kunnen leveren. Het Zwitserse b-sound levert installatiedozen en inbouwsystem voor luidsprekers van wereldklasse. <

b-sound_logo_ORIGINAL

Deze dozen kunnen op een zeer unieke manier in een betonnen plafond gegoten worden of worden simpleweg in de muur geplaats. Hun toewijding dwingt b-sound ertoe om hum bastaande producten voordurend te verbeteren en te vernieuwen. Het flexibele productdesign, gecombineerd met dimensionringsopties en extra adaptercomponenten bieden eindeloze mogelijkheden en kant-en-klare oplossingen. Zo heeft b-sound een “out-of-the-box” oplossing voor de Origin Acoustics inbouwluidsprekers die Invision Europe vertegenwoordigd.

INEU-B-Sound

 

AudioControl, nu te verkrijgen via Invision Europe

AC_logo_tag proportioned Na een goed gesprek op de ISE is Invision Europe erin geslaagd om AudioControl ervan te overtuigen om met ons in zee te gaan! Met een dergelijk vooraanstaand merk zijn we natuurlijk heel erg blij!

AudioControl is een Amerikaanse fabrikant van high-end audioapparatuur. Ze zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een groep obsessieve audiodeskundigen – waaronder enkele van de beste technici ter wereld – die audioapparatuur maken voor mensen die van geweldig geluid houden, ongeacht of die liefde nieuw is of al lang bestaat. De AudioControl range bestaat uit high-end Audio/Video Receivers, Processor voorversterkers en multi-zone en single-zone audio versterkers. AudioControl heeft al een 40 jaar durende geschiedenis van het van nul ontwerpen en bouwen van fantastische audioapparatuur.

Rialto 600 Black Front

 

Hoge kwalitiet TV liften, direct uit vooraad leverbaar

Nexus-21-Logo-Grey

Invision Europe kan vanaf nu alle betrouwbare, extreem stille gemotoriseerde Nexus21 TV liften direct uit voorraad leveren, met een levertijd van maar 2 dagen!

Nexus21 maakt al sinds 2005 betrouwbare, extreem stille, gemotoriseerde TV liften speciaal voor de professionele gebruiker zoals Domotica en Marine installateur, AV dealer, Aannemer, Architect, Interieur designer en Interieur bouwer. Iedere lift wordt in Amerika geproduceerd en heeft 10 jaar fabrieksgarantie, de langste garantietermijn in de industrie. Dat geeft de lang levensduur van een Nexus21 lift aan. De range van Nexus21 bestaat uit Pop up en Drop down liften die TVs vanaf 23” tot 103” in diameter en met een gewicht tot 100Kg ondersteunen. Met een Nexus21 lift kan uw klant met een simpele druk op de knop nu overal en altijd alles verbergen. De Nexus21 producten worden vanaf nu in de Benelux gedistribueerd door Invision Europe.

Aman Tokyo - Deluxe Room Interior

Commentaar ( 0 )

    Laat een opmerking achter

    Je email adres zal niet publiek gemaakt worden. Verplichte velden zijn met *aangegeven