Nieuws

Invision Europe Nieuws – November 2018

Robuuste en kostefficiënte Domotica

P5 is opgericht in 1996 en heeft dus al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van componenten voor domotica toepassingen. Bij P5 streven ze altijd naar innovatie en kwaliteit. Onder de merknaam FutureNow bieden ze DIN-rail modules aan zoals meerkanaals lichtschakelaars, lichtdimmers, gordijnaansturing en HVAC-regelmodules met bus- en Ethernet-connectiviteit. <

Het systeem van P5 is kost efficiënt, makkelijk te installeren én te configureren. Daarnaast is het compleet netwerk onafhankelijk. Dat betekent dat het systeem blijft functioneren met de standaard lichtschakelaars wanneer het IT netwerk even niet operationeel is. Zeer robuust en betrouwbaar dus!

P5 heeft een eigen App voor de aansturing van hun system, maar dankzij het open communicatieprotocol en de beschikbaarheid van software drivers kunnen P5-componenten eenvoudig worden geïntegreerd met controllers van bekende domotica fabrikanten zoals Crestron, RTI, Control 4, Savant, Neets en nog meer. P5 is vanaf nu te verkrijgen via Invision Europe

P5-INEU

Origin volledig zeewaardig

De Explorer-collectie luidsprekers van Origin Acoustics is ontwikkeld om bestand te zijn tegen de zwaarste condities van de maritieme omgeving. Dit omvat blootstelling aan zout water, wind, extreme temperatuurveranderingen en luchtvochtigheid. Ze produceren een verbazingwekkend geluid en ze hebben de bouwkwaliteit die jarenlang meegaat in zelfs deze extreme omstandigheden.

Met behulp van een unieke weerbestendige Weather-X coating is er zorgvuldig op gelet om elk onderdeel in het luidsprekersysteem te beschermen, van de elektromechanische driver en tweeter naar de cross-overs. RVS bevestigingsmaterialen en connectoren zijn geselecteerd om de speakeraansluitingen en de algehele duurzaamheid van het systeem te verbeteren. Nu kunt u de ongelooflijke geluidskwaliteit ervaren waar Origin Acoustics bekend om staat terwijl u geniet van uw tijd op het water.

Commentaar ( 0 )

    Laat een opmerking achter

    Je email adres zal niet publiek gemaakt worden. Verplichte velden zijn met *aangegeven