Nieuws

Invision Europe Nieuws – Juni 2018

RTI no nog krachtiger

Zoals u waarschijnlijk wel weet is de processor in een Domotica systeem het hart en een essentieel component om een Domotica systeem stabiel, soepel en snel te laten werken. RTI, als gerenommeerd Domotica fabrikant, weet dat natuurlijk als geen ander en heeft daarom hun processoren een flinke upgrade gegeven. < Zo hebben de nieuwe XP-8v en de XP-6s nu een nóg snellere processor van 1GHz en heeft de XP-8v nu een RAM geheugen van 1GB en de XP-6s van 512MB. Daarnaast is in beide modellen het Flash geheugen verviervoudigd naar 512MB. De XP-8v heeft daar ook nog een HDMI output bij gekregen om OSD controle kunnen doen en is de XP-6s nu in een 19” rek te monteren. Al met al upgrades waar de installateur wel raad mee weet!

RTI-Tiger

 

Nieuwe range slimme LILIN camera’s

LILIN heeft recentelijk hun L-serie camera’s vervangen door een compleet nieuwe range camera’s; de M-serie (what’s in a name). Alle camera’s in deze range zijn speciaal ontworpen om toegepast te worden in Domotica projecten. Natuurlijk is de beeldkwaliteit top met 30FPS en HDR (High Dynamic Range). En zoals bij iedere LILIN camera en NVR (Netwerk Video Recorder) zijn deze producten perfect te integreren met de bekende controle oplossingen van o.a. Crestron, RTI, Control 4 en Savant. Hun witte kleur maakt ze onzichtbaar op ieder witte gevel en met de eindeloze IVS functies (Intelligent Video Surveillance) zoals slimme vandalisme- en objectdetectie en de mogelijkheid objecten te tellen zijn dit camera’s die toegepast kunnen worden in ieder Beveiligings- en Domoticaproject.

LILIN Cameras
WyreStorm tilt AV over IP naar een hoger niveau

WyreStorm, fabrikant van video distributie oplossingen, tilt de standaard van video distributie over een netwerk naar een hoger niveau met hun nieuwe 600-serie Netwerk HD-oplossing. De SDVoE technologie maakt het mogelijk om 4K, 4:4:4, 60Hz beelden zonder vertraging (Zero latency) en kwaliteitsverlies (Lossless) te distribueren! Hiernaast heeft het systeem ook nog de mogelijkheid om 3 onafhankelijke audiostreams, waaronder ook multi-channel zoals Dolby Atmos of DTS:X, tegelijkertijd te distribueren. De functies als audio breakout, auto-scalling, RS-232 en IP aansturing en video-wall ondersteuning maken het helemaal dé ultieme oplossing voor high-end video distributie in residentiele en commerciële projecten!

WyreStrorm-AvoverIp

Commentaar ( 0 )

    Laat een opmerking achter

    Je email adres zal niet publiek gemaakt worden. Verplichte velden zijn met *aangegeven