Nieuws

Invision Europe Nieuws – Augustus 2018

DoorBird nu via Invision Europe

DoorBird, fabrikant van elegante en makkelijk te integreren video-intercom systemen, wordt vanaf augustus in de domotica-kanalen gedistribueerd door Invision Europe. De DoorBird systemen nemen een snelle vlucht in de markt, in Amerika zijn ze in de CE Pro merken top 100 zelfs gekwalificeerd als “bullet brand”.

doorbird_Logo_RGB_tmd

DoorBied

 

ICE PRIMAL kabel, Instinctief beter

PRIMAL combineert een ongelofelijk lage prijs met de beste trekdoos in de branche. Met deze volledig brandveiligheid gecertificeerde kabels zullen uw klanten ‘s nachts beter slapen. Dit is kabel op de juiste manier gemaakt! Sneller, soepeler en geen kabel in de war is wat u kunt verwachten elke keer wanneer u de PRIMAL-kabel lostrekt. De doos is een cruciaal onderdeel van de installatie-ervaring. Daarom heeft PRIMAL een grote kabel uitvoer, wat ervoor zorgt dat de kabel makkelijk getrokken kan worden en nooit vast komt te zitten. Met de Reelex II-technologie behoren problemen zoals verdraaien, knopen en verwarring tot het verleden. De nieuwe ICE PRIMAL kabel is vanaf nu in 7 kleuren beschikbaar via Invision Europe.

PRIMAL Box PRIMAL Cable

 

AUTONOMIC geherpositioneerd

De MMS-1e van Autonomic is een twee-stream muziek streamer. De compleet nieuw ontwikkelde TuneBridge App maakt navigeren eenvoudig en snel. Daarnaast is het systeem naadloos te integreren met alle belangrijke domoticasystemen. Het biedt weergave van hoge Resolutie 24-bits / 192 kHz audio en kan de meest voorkomende streamingdiensten weergeven zoals Spotify (volledige integratie, geen connect!), Tidal, Deezer en TuneIn Radio. Samen met de compacte M-120e 4-zone eAudioCast versterker vormt dit een complete audio distributie oplossing over UTP. Met deze professionele combinatie en een ongelofelijke prijsverlaging gaat Autonomic nu de strijd aan met de andere streaming oplossing in de markt, een retail prijsje voor een professionele oplossing!

Autonomic-INEU

Screen Innovations goes XL

Screen Innovations, # 1 schermen fabrikant in de CE Pro merken top 100, heeft de beste Ambient Light Rejection materialen voor projectieschermen. Alleen was het, tot voor kort, een probleem deze materialen in grotere afmetingen te fabriceren. Tot voor kort inderdaad, want vanaf nu zijn deze fantastische materialen ook in grotere formaten beschikbaar. Zo zijn de Slate 0,8 en 1,2 materialen nu beschikbaar tot duizelingwekkende formaten van 375” (9,5m) diameter. Dus nu ook geschikt voor de grotere cinema’s of commerciële toepassingen. Voor meer informatie, neem contact op met Invision Europe.

SI-XL-INEU

Commentaar ( 0 )

    Laat een opmerking achter

    Je email adres zal niet publiek gemaakt worden. Verplichte velden zijn met *aangegeven