Nieuws

Origin Acoustics verbind de Dots

Origin Acoustics introduceert de Valet-versterkers. Hiermee zijn ze de eerste fabrikant die de slimme technologie van Amazon’s Echo Dot gebruikt om een premium multi-zone audio versterker via voice control aan te sturen. Group-ValetDoor middel van Origin Acoustics-technologie worden de Echo Dots via de versterker en een enkele CAT kabel van voeding voorzien en stuurt de Echo Dot via een balun de audio naar de versterker. De Echo Dots kunnen vervolgens met de speciaal ontwikkelde Dot houder in het plafond en uit het zicht geïnstalleerd worden. De Valet versterkers zijn er in een 4-zone en 6-zone uitvoering en leveren 50 watt per kanaal. Geniet nu van je favoriete muziek of bestuur je Domotica systeem via dit spraakgestuurde systeem door de Amazone Echo Dot simpelweg te zeggen wat je wilt doen of welke muziek je wilt horen.

Voor meer informatie bel of mail met Invision Europe: +31 (0)495 84 32 84 of sales@invisioneu.com