Nieuws

Nieuwe SIM2 Crystal 4 doet zijn naam eer aan

Zoals de naam Crystal 4 al doet vermoeden is dit de nieuwste 4K UHD HDR projector van het gerenommeerde merk SIM2.

CRYSTAL4_34frontDaarnaast is de behuizing, net als overigens bij meerdere SIM2 projectoren, van echt kristal glas. Dit nieuwe 4K model versterkt, naast de Nero 4,  de SIM2 range van 4K UHD DLP projectoren aan de onderkant van dit snel groeiende segment. Dat neemt niet weg dat de specificaties nog steeds zeer indrukwekkend zijn. Om er enkele te noemen; 2.500 Ansi-lumens (300 watt lamp), HDR compliant, Lens Throw Ratio 1.4-2.0:1 en 12 bit RGB kleuren instelling. Samen met SIM2’s hoogwaardige lens design en de Texas Instruments 0.67 DLP chipset zorgt deze projector voor een heldere, kleurrijke, extreem waarheidsgetrouwe en indrukwekkende kijkervaring.

Voor meer informatie bel of mail met Invision Europe: +31 (0)495 84 32 84 of sales@invisioneu.com