Nieuws

Meer Controle voor Minder

RTI, wereldleider in controle oplossingen, heeft hun nieuwe APEX programeer platform nu ook compatibel gemaakt met de producten van hun dochterbedrijf Pro Control.

C2K1-KitHiermee is het mogelijk de Pro Control Pro24.z afstandsbediening samen te laten werken met alle andere producten en accessoires van RTI. Om deze interessante ontwikkeling kracht bij te zetten heeft RTI ook een nieuwe bundel geïntroduceerd waarin producten van beide merken vertegenwoordigd zijn. De C2K1 kit bestaat uit een Pro Control Pro24.z afstandsbediening, een RTI XP-3 controller en een ongelimiteerde licentie voor iOS en Android apparaten. Dit geeft de installateur toegang tot de (2-weg) integratiemogelijkheden, flexibiliteit en uitbreidbaarheid van het RTI systeem voor een zeer aantrekkelijke instapprijs.

Voor meer informatie bel of mail met Invision Europe:
+31 (0)495 84 32 84 of sales@invisioneu.com