Nieuws

Screen Innovations aanwezig in het ISS én nu in Nederland

“The sky is not the limit” voor Screen Innovations. Screen Innovations heeft als enige fabrikant van projectieschermen een scherm in het International Space Station. In 2015 werd er in opdracht van NASA de ISS ViewScreen ontwikkeld en letterlijk gelanceerd. In een markt die lijkt stil te staan lukt het Screen Innovations steeds weer de wereld te verbazen met nieuwe ontwikkelingen op scherm gebied. Hun doel is het creëren van de beste, meest unieke en innovatieve kijkerservaring. Hun laatste ontwikkeling, de Solo, onderschrijft deze filosofie. Dit draad- en randloos gemotoriseerd scherm in een cassette van maar 8cm hoeft maar eens in de 2 jaar opgeladen te worden. Dit scherm kan door deze eigenschappen dus werkelijk overal geplaatst worden. Als dat geen innovatie is!

Screen Innovations wordt vanaf nu in Nederland gedistribueerd door Invision Europe.

Van Screen

Voor meer informatie bel of mail met Invision Europe: +31 (0)495 84 32 84 of sales@invisioneu.com