Nieuws

IT netwerken onderhouden op afstand

Ook wel eens naar een klant gemoeten voor een netwerk probleem om vervolgens met een simpele reset van het betreffende apparaat het probleem op te lossen? DomtozArticlePictureMet de routers van Luxul is het vanaf nu niet meer nodig om onnodige en tijdrovende klantenbezoeken te ondernemen! De Epic 4-serie router van Luxul heeft vanaf nu de remote en content management en monitoring systemen van Domotz en Router Limits geïntegreerd. Domotz maakt gebruik van de “Fing” App technologie om het netwerk snel en eenvoudig in kaart te brengen. Vervolgens is het dan mogelijk om bijvoorbeeld apparaten via een managed PoE switch op afstand te resetten en webbrowsers van apparaten in het netwerk te benaderen om instellingen aan te passen. De Router Limits technologie maakt het mogelijk om te bepalen welke informatie waar en wanneer beschikbaar is. Zo kan de klant bijvoorbeeld tijdschema’s creëren wanneer het Access point van de kinderkamer uitgeschakeld dient te worden. Gaan die ook eens op tijd slapen!

Voor meer informatie bel of mail met Invision Europe: +31 (0)495 84 32 84 of sales@invisioneu.com