Nieuws

De nieuwe generatie HDMI kabel is optisch

Met de introductie van de Wyrestorm CAB-HOAC actieve optische HDMI kabel is het mogelijk om 4K UHD beeldmateriaal met HDR (High Dynamic Range) tot 30m afstand te distribueren zonder tussenkomst van andere “actieve” apparatuur. De optische technologie elimineert de beperking die conventionele koperen HDMI kabels hebben wat betreft afstand.

De Wyrestorm CAB-HOAC kabel is de perfecte oplossing voor ieder 4K UHD video distributie project met de mogelijkheid om beeldmateriaal tot 18Gbps ultra stabiel en over langere afstanden dan mogelijk is met standaard HDMI kabel te versturen. De CAB-HOAC kabel is via Invision Europe beschikbaar in lengtes van 20 en 30 meter.

CAB-HOAC-20_Cable_01 CAB-HOAC-xx_Cable_03

Voor meer informatie bel of mail met Invision Europe:
+31 (0)495 84 32 84 of sales@invisioneu.com