Nieuws

RTI maakt programmeren eenvoudig met APEX

RTI, de wereldleidende fabrikant van controle oplossingen, heeft het nieuwe, lang verwachte software platform APEX gelanceerd. APEX is ontwikkeld om de programmeertijd van een RTI systeem aanzienlijk te verkorten maar dat daarbij nog steeds de volledige flexibiliteit en het personaliseren, die men van RTI gewend is en dat hen zo uniek maakt, gewaarborgd blijft.

APEX is een evolutie over de laatste 10 jaar van de award winnende Integration Designer software en zal, zoals dat bij Integration Designer ook het geval was, in de toekomst continue geüpdate en geüpgrade worden met meer functionaliteit.

In September zal Invision Europe, de distributeur van RTI, enkele APEX trainingen organiseren om APEX te introduceren en om de dealers te laten ervaren wat het APEX platform voor toegevoegde waarde kan bieden in projecten.
Meer informatie via sales@invisioneu.com of +31 495 84 32 84