Nieuws

AQUAVISION wordt u aangeboden door Invision Europe

De Aquavision range van in-wall en waterbestendige (spiegel)TVs wordt sinds 1 augustus in de Benelux gedistribueerd door Invision Europe.
In 1997 heeft Aquavision de perceptie van de conventionele manier van TV kijken in huis voor altijd veranderd door de baanbrekende ontwikkeling van in-wall en waterbestendige (spiegel)televisies.

Aquavision heeft er altijd in geloofd dat een televisie een intrinsiek onderdeel moet zijn van het interieur van iedere woonkamer en iedere (bad)kamer waar een TV wenselijk is. Overal moet er van televisie genoten kunnen worden onafhankelijk van de omgevingsfactoren. Het vinden van de goede balans tussen elegantie en functionaliteit zijn een wezenlijk onderdeel bij het ontwikkelen en produceren van de wereldklasse, handgebouwde en hoge kwaliteit televisies voor iedere toepassing.
De productrange van Aquavision is over de laatste 2 decennia zeer uitgebreid om zo hun mondiale afdruk te kunnen vergroten en omdat ze voortdurend bezig zijn hun innovatieve ontwerpen te verbeteren en hun marktleidende positie te verstevigen.
Al de producten van Aquavision zijn zo ontworpen om ze te allen tijde te kunnen updaten naar de laatste technologie. Aquavision gelooft dat luxe iets tijdloos is en niet iets dat je weggooit. Dit is de reden dat ze al hun producten tot 15 jaar terug ondersteunen.
Meer informatie via sales@invisioneu.com of +31 495 84 32 84