Nieuws

Davy Verhaegen & Invision Europe een ijzerstek team

Invision Europe is zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we voor onze vertegenwoordiging van de merken RTI en Pro Control kunnen rekenen op de expertise van Davy Verhaegen. Vanaf 15 augustus 2017 werkt Davy voor Invision Europe en blijft hij het aanspreekpunt voor deze merken in België en Luxenburg.

Zoals velen van jullie al weten heeft Davy een schat aan ervaring in de Belgische Domotica industrie en neemt hij heel veel kennis van de Belgische markt en specifiek over de RTI en Pro Control producten met zich mee. Samen in combinatie met de marketing en commerciële ervaring van Invision Europe maakt dit een ijzersterke combinatie! Wij kijken ernaar uit om samen te gaan werken met Davy en samen als 1 team de RTI en Pro Control merken nog succesvoller te gaan maken in België en Luxemburg.

Davy Verhaegen
RTI en Pro Control Sales Manager
davy.verhaegen@invisioneu.com
+32 (0)475 66 48 03