Nieuws

INVISION EUROPE KONDIGT EEN RTI 5 JAAR GARANTIEPLAN AAN

Invision Europe, distributeur van een A-merken portfolio van producten met een duidelijke focus op de professionele Domotica en AV markt, is zeer verheugd hun nieuwe 5-jaar garantieplan voor RTI producten aan te kondigen. Deze RTI omruilgarantie is voor apparatuur aangekocht via Invision Europe na 1 januari 2017 en is beschikbaar voor de RTI installatie expert. Dit benadrukt het geloof en vertrouwen van Invision Europe dat RTI het meest stabiele en betrouwbare controle platform in de Domotica markt biedt.

Mark van Zon – General Manager van Invision Europe; “Invision Europe komt net kijken als het gaat om de distributie van RTI, maar onze moedermaatschappij in Engeland, Invision UK, heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het distribueren van de RTI producten. Wij geloven dat het vandaag de dag het meest betrouwbare en stabiele controle platform op de markt is. Om dit kracht bij te zetten lanceren we vandaag dan ook het nieuwe 5-jaar omruilgarantieplan voor onze RTI installatie experts.”

Invision Europe biedt het 5-jaar omruilgarantieplan aan op alle projecten die geïnstalleerd en geregistreerd zijn na 1 januari 2017. De details voor de registratie en de bijbehorende bepalingen en voorwaarde kunnen opgevraagd worden via sales@invisioneu.com. Registratie van de producten is verplicht om aan de voorwaarde voor dit nieuwe 5-jaar omruilgarantieplan te voldoen.

RTI viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en gaat gestaag door met het ontwikkelen en produceren van de beste afstandsbedieningen en controle oplossingen in de markt. Invision Europe biedt de mogelijkheid te ondersteunen bij RTI systeemdesign en bij het opleidingen van personeel tot RTI installatie expert. Meer informatie over hoe de RTI installatie expert status te verkrijgen kunt u opvragen bij sales@invisioneu.com of via +31 495 840 32 84