Nieuws

De grootst klinkende kleine luidspreker

De Origin Acoustics aankondiging op de ISE over de intensieve samenwerking die zij hebben met Bang & Olufsen is nog niet eens afgekoeld of ze komen al weer met ander heet nieuws; een range van nieuwe 5” plafond luidsprekers. Deze luidsprekers voorzien in de behoefte van de markt voor kleinere meer “esthetisch verantwoorde” luidsprekers maar met de geluidskwaliteit en “impact” van een grote. De Director 5 serie van Origin Acoustics is uniek in zijn soort en voldoet aan dit criteria.

Daarbij past het formaat bij een veel gebruikte uitsnede van lichtarmaturen. De luidsprekers hebben allemaal het unieke en gepatenteerde gereedschapsloze Zip-ClipTM installatie systeem, scharnierende DPSDTM Tweeter en zijn er in een KevlarTM en Fiberglas woofer uitvoering. En dat allemaal in een speaker die past in een uitsnede van 150mm! Meer informatie via sales@invisioneu.com of +31 495 84 32 84